TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit la http://www.cosmetics-mall.ro.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site (http://www.cosmetics-mall.ro) implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Cea mai recenta versiune a acestor prevederi se poate accesa la pagina "Termeni si conditii".Ne asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.cosmetics-mall.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.Nu vom putea fi responabili pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul http://www.cosmetics-mall.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

PRETURI SI METODE DE PLATA

Preturile prezentate includ TVA (19%). Preturile prezentate pe website-ul nostru sunt preturi finale. Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare. Plata produselor se efectueaza in numerar ( in sistem ramburs), la livrarea produsului de catre agentul ce reprezinta firma de curierat. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare .

LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de livrare este de maxim 1-2 zile lucratoare in cazul in care aveti ca modalitate de livrare cu firma de curierat Bookurier si 3-4 zile lucratoare pentru Posta Romana, socotit de la data confirmarii telefonice a comenzii dumneavoastra de catre un agent de vanzari Cosmetics Mall. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

 IN CAZUL COLETELOR EXPEDIATE SI NERIDICATE NE REZERVAM DREPTUL DE A SISTA ORICE COMANDA VIITOARE !

Comenzile neconfirmate spre livrare in 72h sunt automat anulate. Taxele si conditiile de livrare le puteti consulta aici. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. Coletul poate fi preluat de catre orice membru al familiei. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului .

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.Informatiile furnizate sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate sau anuntarea promotiilor (cu acord prealabil), in nici un caz nefiind oferite/vandute unei terte parti.

Responsabilitati privind produsele


Nu ne i asumam responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prinin termediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de catre producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000. Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Informatii despre produs Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dumneavoastra si cea a produsului.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Ordonanta Guvernului nr 130/2000 prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

 

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare ( http://www.anpc.gov.ro/ ). Conform legilor din Romania clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 10 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie . Plata transportului aferenta produsului returnat ii revine clientului. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur . La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie. Nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse. Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati in scris serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail vanzari@cosmetics-mall.ro sau la numarul de telefonic la 0722.582.760 . Atunci cand ambalati un produs pentru retur trebuie sa acordati o grija cat mai mare acestui aspect pentru ca produsul sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii . Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact .

 

 DISPUTE SI CONFLICTE

Noi garantam tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul (http://www.cosmetics-mall.ro) si nu le confera drepturile de a descarca, modifica sau de incercare de exploatare a codului sursa de pe site.Orice acord de acces neautorizat la site-ul www.cosmetics-mall.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.