LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele care se afla in lichidare de stoc , promotii speciale ( black Friday , lichidare stoc ) , nu beneficiaza de transport gratuit .

Comenzile cu valoare totala mai mare de 400 lei beneficiaza de livrare gratuita  prin curier rapid - livrarea gratuita a produselor se poate face cu firma de curierat rapid Bookurier , agreata de firma noastra , doar daca in localitatea / comuna din adresa de livrare mentionata de destinatar se regaseste una din agentiile teritoariale Bookurier . Pentru zonele in care nu se afla o agentie teritoariala a firmei de curierat se percepe un cost suplimentar in functie de km parcursi in plus fata de aceasta , sau cu acordul clientului coletul de poate ridica de la cea mai apropiata agentie teritoriala .

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii. Comenzile care sunt plasate in intervalul 09:30 - 13:30 ( luni - vineri) vor pleaca catre destinatar in aceeasi zi. Comenzile lansate dupa ora 14:00 vor fi operate si expediate in ziua urmatoare. Toate comenzile preluate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare( luni).  Nu se expediaza comenzi in zilele de sarbatori legale. Acceseaza lista de sarbatori legale aici. Acestea urmeaza a fi procesate in urmatoare zi lucratoare. Durata timpului de livrare mai sus mentionata se poate mari independent de vointa Cosmetics Mall. Acest fapt se poate datora urmatorilor factori: vreme neprielnica ( de exemplu in perioada anotimpului de iarna), posibile accidente rutiere, etc. Produsele afisate pe siteul www.cosmetics-mall.ro se afla in ambalajul original, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. La ridicarea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului si greutatea coletului.

MODALITATI DE LIVRARE

Bookurier sau Poasta Romana .Tariful standard pentru livrarea produselor cu Bookurier este de 25 lei ( T.V.A. inclus ) pentru comenzile care se livreaza  in aria de acoperire a firmei de curierat ( Bookurier ),iar termenul de livrare este de 24-48 ore . 

Daca optati pentru livrarea produselor cu Posta Romana tariful este de 13 lei (T.V.A. inclus) , iar termenul de livrare este de 2-4 zile . Produsele se ridica de la oficiul postal de care apartineti si sunteti in prealabil anuntat de sosirea coletului printr-un aviz de instiintare la cutia postala  .

Pentru calcularea costului transportului aferent livrarii comenzilor in afara zonelor de acoperire ale curierilor, veti fi contactat de unul din agentii nostri de vanzari pentru a va comunica costul transportului . Veti fi contactat de catre agentul firmei de curierat in ziua urmatoare lansarii comenzii, in vederea predarii coletului. Livrarea produselor se poate face cu curierul rapid doar daca localitatea / comuna din adresa de livrare mentionata de destinatar se regaseste in " Lista localitatilor incluse in reteaua logistica Bookurier sau Posta Romana . Lista o puteti accesa http://new.bookurier.ro/acoperire/ . Deasemenea, ne puteti contacta la numerele de telefon afisate pe pagina de contact .

Toate conditiile de livrare de mai sus sunt valabile in zonele de acoperire Bookurier / Posta Romana  colete cu o greutate de pana la 2 kg. Pentru coletele ce depasesc greutatea de 2 kg se percepe o taxa de 1 Ron pentru fiecare kilogram inceput.

Comenzile locale( pe raza localitatii Bucuresti) cu o valoare totala mai mare de 400 lei beneficiaza de transport gratuit . Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0722.582.760 sau pe email la vanzari@cosmetics-mall.ro .


 

IN CAZUL COLETELOR EXPEDIATE SI NERIDICATE NE REZERVAM DREPTUL DE A SISTA ORICE COMANDA VIITOARE!